.
Sven De Ridder
woensdag 3 augustus 2022

Sven De Ridder heeft unieke band met zijn zus

Technisch gezien zijn zij geen broer en zus.

Broer Sven De Ridder en zus Linda De Ridder zijn zo verschillend, maar ook zo gelijkend. Beiden hebben de passie voor het acteren gekregen en beoefenen hun beroep met hart en ziel. Maar ze hebben nog iets gelijkaardigs aan elkaar.

“We verwennen onze kinderen veel te veel en tegelijk zijn we ook overbezorgd. En als ons iets niet aanstaat, dan zal je dat duidelijk merken. Al komt Sven sneller uit voor zijn mening”, zegt Linda in Story.

Sven vult zijn zus nog graag verder aan. “Meestal zijn we goedgezind en positief hoor. Maar als dat niet het geval is, schrikken de mensen. Emoties wegsteken is niet onze sterkste kant. Als ze één van ons twee onrecht aandoen of onheus behandelen, dan staan we op onze achterste poten. We gaan voor mekaar door het vuur.”

Officieel gezien zijn Sven en Linda slechts halfbroer-en zus van elkaar. Maar dat telt niet voor hen. Zij voelen zich echt broer en zus.

“Die bloedband is er gewoon, we hebben dezelfde mama. Mijn biologische vader verdween na een scheiding uit mijn leven toen ik amper twee jaar oud was. Pas veertig jaar later heb ik hem terug gezien en vijf weken later is hij gestorven. Ruud, de vader van Sven was meer mijn papa. Al heb door samenloop van omstandigheden geen contact meer met hem.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sven De Ridder en Linda De Ridder