.
Sven De Ridder
maandag 12 december 2022

Sven De Ridder: “Een babbeltje met Tom Cruise”

Geen Tom Cruise, wel een afwasmachine

“Ik zou graag eens een babbeltje met hem doen, en misschien zelfs een scène spelen waarin ik twee zinnen tegen hem mag zeggen. Ja, ik vind Tom de meest charismatische acteur die er is”, zo vertelt Sven De Ridder aan Het Laatste Nieuws.

Voor Sven De Ridder mag dit dus zeker het cadeau zijn dat onder de kerstboom ligt.

Toch zal het toch net iets anders zijn. Er is namelijk gezamenlijk beslist om allemaal samen te leggen voor een nieuwe afwasmachine. “We doen nu alles met de hand. Op zich heeft dat ook zijn charmes”, onthult Sven De Ridder aan Het Laatste Nieuws.

Sven eet bovendien nooit voor een voorstelling. Zijn vrouw Cindy houdt dan een bordje apart, dat hij in de microgolf kan opwarmen.

“Alleen duurt me dat wat te lang, dus eet ik het koud op. Dat is trouwens best wel lekker, hoor”, aldus Sven. Een ietwat vreemde gewoonte maar niet meteen iets wat hij aan zichzelf zou veranderen. Wat hij wel zou veranderen aan zichzelf is het feit dat hij steeds in slaap valt als hij naar een film kijkt. “Dus nu moet ik films in drie of vier keer zien”, wat Sven De Ridder verschrikkelijk vindt.

Bio van Sven De Ridder en Tom Cruise