.
Sven De Ridder
zaterdag 9 oktober 2021

Sven De Ridder door 'Familie' gevraagd om terug te keren, dit is zijn reactie

Bij Familie kennen ze zijn voorwaarde.

Sven De Ridder speelde ooit mee in ‘Familie’ op VTM. Daarvoor moeten we terug naar de beginperiode van de soap, in 1991 dus. Het prille begin van ‘Familie’. De acteur uit het Antwerpse was vijf jaar lang als de opvallende Picasso in de VTM-soap te zien.

Tijdens een interview met de Showbizz-Site vertelde Sven deze week nog dat de makers van ‘Familie’ hem al een aantal keer gevraagd hebben om terug naar ‘Familie’ te komen. Ongelooflijk maar waar, Sven heeft daar telkens voor bedankt en daar heeft hij naar eigen zeggen een goede reden voor.

“De makers van ‘Familie’ hebben me al een paar keer gebeld. Ze vragen me altijd voor een ander personage. Ik zeg dan telkens sorry guys, ik wil ooit wel terugkomen naar ‘Familie’, maar dan wel als Picasso en als niets anders”.

Hoe aantrekkelijk het ook is, Sven De Ridder vind het niet kunnen om na al die jaren plots iemand anders in de soap te spelen. “Dat zou toch te zot zijn”, lacht hij. “Ik heb de eerste vijf jaar de rol van Picasso gespeeld, dat zou toch te zot zijn?”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sven De Ridder

Meer Over:

Sven De Ridder