.
Sven De Ridder
dinsdag 8 maart 2022

Sven De Ridder: “Dat wordt veel te weinig gedaan in ons vak”

Hij geeft en hij krijgt ze graag

Een complimentje krijgen of geven, bestaat er iets mooiers dan dat. Ook acteur Sven De Ridder krijgt al eens graag een complimentje. Maar hij geeft er zelf ook graag. Hij verrast wel eens vaker mensen met een onverwachts berichtje op mailtje.

“Dat wordt echt te weinig gedaan in ons vaak. Ik krijg ze graag en ik geef ze graag. Dat is zoals cadeautjes. Ik krijg graag cadeautjes, maar ik geeft ze minstens even graag”, glundert hij in Dag Allemaal. Ook naar zijn kinderen toe zal Sven zich niet inhouden om hen een complimentje te geven, net zoals naar zijn vrouw Chindy. “Maar zij is daar anders in dan ik. Dan zeg ik: ‘Hallo, ik heb je daarnet ’n compliment gegeven.’ Ik wil die bevestiging krijgen, zie je. Zo zit ik dan ook wel in elkaar.”

Chindy deelt Sven zijn passie voor film en heeft daar nooit problemen mee gehad. “We hebben een goede manier gevonden om elkaar daar ruimte in te geven. Zij doet haar werk heel graag in het ziekenhuis. Ik zou niet getrouwd kunnen zijn met iemand die in hetzelfde vak zit. Anders waren we nooit zo lang samengebleven.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sven De Ridder

Meer Over:

Sven De Ridder