.
Brik Van Dyk, Leen Dendievel, Sven De Ridder, Celine Verbeeck, Luc Verhoeven
vrijdag 9 december 2022

Sven De Ridder Company zorgt voor meest geestige kerstfeest ooit!

Zo'n geestige Kerst zal u thuis nooit beleven!

Donderdag had in het Fakkeltheater van Antwerpen de première plaats van ‘Ne geestige Kerst’, een doldwaze komedie van Sven De Ridder en Brik Van Dyck met verder in de cast Luc Verhoeven, Leen Dendievel en Celine Verbeeck.

Eefje (Celine Verbeeck), die sinds vorige Kerst weduwe is geworden van de erg gedreven immomakelaar Didier (Sven De Ridder), probeert er het beste van te maken tijdens de feestdagen en nodigt naar aloude traditie haar vader (Luc Verhoeven) en de bemoeizieke buren (Leen Dendievel en Brik Van Dyck) uit om samen Kerst te vieren. Alles lijkt zijn zowat normale gangetje te gaan tot geheel onverwacht er ook een ongenode gast opduikt… de geest van de overleden Didier !

Daar deze echter slechts door één persoon van het gezelschap gezien kan worden, leidt dat tot knotsgekke verwikkelingen die het hele kerstfeestje op zijn kop zullen zetten. Schitterende acteerprestaties en een verhaal met een moraal maken van ‘Ne geestige Kerst’ een ideale komedie om deze tijd van het jaar eens echt goed te lachen en wat in de kerstsfeer te komen. Hopelijk duikt er wel geen geest op uw kerstfeest op… ‘Ne geestige Kerst’ loopt nog tot en met zondag 8 januari 2023 in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Bekijk hier de foto's

Bestel hier tickets