.
Sven De Ridder
zaterdag 5 september 2020

Sven De Ridder: “ik ben huisman geworden”

Echtgenote van Sven werkt in een ziekenhuis...


Sven De Ridder vertelt in Story dat hij huisman is geworden. Zijn echtgenote Chindy heeft het enorm druk als ziekenhuismedewerkster omwille van het coronavirus, terwijl Sven zelf het dan weer veel rustiger heeft op professioneel vlak. Als goede echtgenote neemt Sven dan ook heel wat huishoudelijke taken over van Chindy.

“Ik ben beginnen koken!” klinkt het enthousiast bij Sven De Ridder in Story. “En het bevalt me veel beter dan ik had verwacht. Ik geniet er zelfs van,” geeft Sven toe. En Chindy en de kinderen zijn best tevreden met het resultaat, al wil Sven daar toch een kanttekening bij maken…

“Ik leer nog elke dag bij, ik experimenteer momenteel vooral met groenten,” aldus Sven. Maar koken is niet de enige huishoudelijke klus die hij voor zijn rekening heeft genomen. “Daarnaast hou ik het huis proper en werk ik veel in de tuin. Dat heeft iets rustgevends,” aldus Sven.

“Sven ontlast me enorm,” geeft Chindy toe. Zo doet hij ook de boodschappen en gaat hij shoppen met de kinderen. “Wel grappig dat hij nu thuis is en ik alle dagen moet werken, normaal is het eerder andersom,” lacht Chindy in Story.

Bio van Sven De Ridder

Meer Over:

Sven De Ridder