.
Sven de Leijer
dinsdag 14 mei 2024

Sven de Leijer: “We kunnen dat niet genoeg doen”

Hij zou het zelf meer willen doen

Één keer in het jaar worden de mama’s eens extra in de bloemetjes gezet op hun eigenste dag in het jaar: Moederdag. Dit jaar heeft Sven de Leijer ook een speciale versie gemaakt van ‘Vrede Op Aarde’, volledig in thema van Moederdag.

Maar iedereen is het er ook over eens als men zegt dat mama’s elke dag in de bloemetjes zouden mogen gezet worden. Dat kan ook Sven de Leijer niet ontkennen.

“Meer nog: ik vind dat we elkaar niet genoeg in de bloemetjes kunnen zetten, of complimentjes geven. Moeders, plusmama's, pleegmoekes, oma's, vrouwen die om de een of andere reden hun kinderwens niet in vervulling zien gaan of hun kinderen veel te vroeg zien wegvallen: allemáál! Ik geef ook graag een geschenkje of een compliment. Ik vind dat plezant”, zegt Sven in Story.

Sven en zijn mama Linda hebben een heel goede band met elkaar en de twee hebben ook vaak contact met elkaar. Een telefoontje van een uur, dat is bij de twee geen uitzondering.

“Maar ik probeer ook zo vaak mogelijk bij haar langs te gaan, 's ochtends voor een kop koffie en om wat bij te praten. Ik woon niet zo ver van mijn ouderlijk huis in Tervuren, en ik woon hier heel graag, door de nabijheid van mijn moeder, maar ook omdat hier zoveel natuur is. Eerder dan aan een bureau te zitten werken, doe ik veel liever ideeën en inspiratie op in de buitenlucht terwijl ik wandel. Ik ben heel dankbaar dat ik mijn moeder heb en dat ik haar al mijn hele leven dicht bij mij heb. En mijn zoontje Leo van anderhalf jaar gaat vaak bij haar op bezoek, wat natuurlijk fantastisch is.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer