.
Sven de Leijer
zaterdag 8 oktober 2022

Sven de Leijer: “Ja ik ben daar toch wel heel erg mee bezig”

Er is ook de keerzijde van de medaille

Wie krijgt al eens niet graag een complimentje? Iedereen toch! Ook Sven de Leijer krijgt ze graag, al vind hij dat ook best moeilijk om te krijgen. Hij gaat heel snel blozen.

“Maar ik vind het zalig, da’s een van de leukste dingen aan mijn job. Het is tof als mensen zeggen dat ze van je programma genoten hebben”, zegt Sven in Dag Allemaal.

Maar voor de duizenden mensen die wel altijd positief kunnen zijn, zijn er natuurlijk ook altijd een handjevol mensen die iets minder positief uit de hoek kunnen komen.

“Dat is natuurlijk de keerzijde. OP sociale media zeggen sommige mensen graag op een minder respectvolle manier hun gedacht. Daarom ben ik niet zo actief op sociale media, ik heb mijn Twitter-account zelfs weg gedaan.”

En dan zijn er nog die belangrijke kijkcijfers na afloop van het programma. Iets waar elke presentator of acteur toch altijd erg benieuwd naar is. “Ik zal eerlijk zijn: als er op een zondagavond heel veel mensen naar ‘Hotel Romantiek’ kijken, is mijn dag beter dan als er weinig mensen gekeken hebben. “

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer