.
Sven de Leijer en Soe Nsuki
woensdag 8 mei 2024

Sven de Leijer: “Hij kon er niet bij zijn”

Maar hij krijgt een waardige vervanger

Speciaal voor moederdag heeft Sven de Leijer een moederdagspecial gemaakt van ‘Vrede op aarde’. De gasten die aflevering zijn Elodie Ouédraogo, Tine Embrechts en Ann Wauters.

Ook van de partij is de jury die ook nu enkele speciale awards zal uitreiken. Alleen is dit keer niet Jan Peumans de voorzitter, maar wel Annemie Struyf.

“Onze vaste juryvoorzitter Jan Peumans kon er niet bij zijn, maar ook omdat we voor deze gelegenheid, op een dag waarop we alle moeders en bij uitbreiding alle vrouwen vieren, een vrouwelijke voorzitter wel eens tof vonden”, legt Sven de afwezigheid van Jan uit in Story.

Sven en Jan hebben altijd een goede klik gehad, maar dat is ook zo het geval bij Sven en Annemie. Hij vond ze dit keer perfect om met het hamertje te slaan.

“Bovendien heeft ze zelf vier kinderen en al twee kleinkinderen. Maar Jan keert komende winter zeker terug. De jury buigt zich over categorieën als 'beste mamalied', 'beste moederdagcadeau', 'beste mama-uitspraak' en 'beste mama van het land', waarvoor de kijkers zelf iemand mochten nomineren.”

Bio van Sven De Leijer en Elodie Ouedraogo