.
Sven de Leijer in Blokken
vrijdag 23 juli 2021

Sven de Leijer: “hij is een heel lieve gevoelige man”

Over wie is Sven de Leijer vol lof?

Sven de Leijer en Adriaan Van den Hoof zijn al heel wat jaren goed bevriend met elkaar. Ze leerden elkaar kennen in het DJ-milieu, waar Adriaan rondtrok met Discobar Galaxie. Daarna leerden ze elkaar nog beter kennen in de TV-studio's waar Sven dan weer aan het werk was als publieksopwarmer. Later ging Sven aan de slag op de redacties en in de jury van ‘De Slimste Mens’. Daar proberen ze toch elk jaar om minstens één keer samen in de jury te zetelen. “Daar geniet ik enorm van” zegt Sven in Dag Allemaal.

Sven vindt Adriaan een heel lieve en gevoelige man. “Adriaan is geen haantje, hij gunt het ook aan een ander om te scoren”, vertelt Sven. Adriaan speelde een cruciale rol voor Svens carrière. Toen Sven de zaalshow van Adriaan zag, heeft hij voor zichzelf besloten dat dit de richting was wat hij ook wou uitgaan.

Wanneer er aan Sven wordt gevraagd of hij niet vindt dat Adriaan vaker moet gebruikt worden op TV is Sven duidelijk. “Ik denk dat hij vooral z’n eigen weg wil blijven gaan. En laat hem dat maar vooral verder doen”, besluit hij.

Bio van Sven De Leijer en Adriaan Van den Hoof