.
Sven de Leijer in Blokken
woensdag 28 september 2022

Sven de Leijer: “Dat is het slechtste wat je kan doen”

Hij heeft het allemaal zien gebeuren

Voor heel wat vrouwen is presentator Sven de Leijer een lieve, grappige man en een echte knuffelbeer. Maar wie dacht dat Sven nooit kwaad kon worden, die heeft het ook goed mis.

“Ik kan mij zeker kwaad maken, al gebeurt het niet vaak. Niet gewelddadig kwaad, maar ik zal wel op mijn strepen staan en mijn gedacht zeggen. De meeste collega’s zijn redelijke goede vrienden geworden, en dan kan het delicaat zijn als ik in een stresssituatie reageer op een manier die ik zelf niet had gewild”, zegt Sven in Dag Allemaal.

Sven is al vele jaren bezig, en niet altijd voor de schermen, maar ook achter de schermen. En van die periode heeft hij heel wat opgestoken.

“Eerlijk zijn werkt het beste. Opkroppen is het slechtste wat je kan doen. Maar ik probeer altijd respectvol te blijven. Ik ben blij dat ik lang als publieksopwarmer heb gewerkt in dit wereldje.”

Sven was dertig toen hij zijn debuut maakte en hij heeft de voorbije jaren ook heel wat mensen naast hun schoenen zien lopen. “Maar ik kan me voorstellen dat als je twintig bent en ineens alles ontploft, het niet evident is om bescheiden te blijven.”

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer