.
News Image

Sunny Sunshine stelt nieuwe single voor

Dit duo moeten we in de gaten houden. 


Vlaanderen heeft er een dynamisch, jong en trendy duo bij. Eind vorig jaar besloten Xena Roekeloos (21) en Jonathan Gaethofs (24) de krachten te bundelen en verder te gaan als Sunny Sunshine. Er werd gekozen voor pop met een vleugje dance en rock.



Tijdens volledig live gezongen optredens brengen ze zowel Engels- als Nederlandstalige nummers zoals Shotgun, Hey Baby, Geef het maar toe en “Als het avond is” met eigen uitgewerkte choreografie. Positiviteit en jeugdig enthousiasme zijn de sleutelwoorden als je hun bezig ziet. Recent stonden ze nog op het podium in Belgisch grootste discotheek Versuz, samen met Frank Galan, tijdens de prestigieuze Miss Limburg Internationaal verkiezing.



Een eerste single kon niet uitblijven, en daarvoor werd gekozen voor het stevige nummer Does your mother know van ABBA uit 1979. Het nummer werd in een nieuw jasje gestoken en herschreven in het Nederlands, met als titel Van jou en van mij.Als producers werden Eric De Clerq van Pure Entertainment en Peter Bulkens aangetrokken. Het werd al een paar keer gebracht als try-out tijdens optredens en de reacties waren gewoonweg overweldigend. De bijbehorende clip wordt ondertussen ook klaargestoomd, en zal binnenkort verschijnen op YouTube en diverse media in België en Nederland. Sunny Sunshine met Van jou en van mij. Meer zomer, fun en party kan je niet bedenken. Dit wordt ongetwijfeld één van de knallers voor de komende maanden.


Bio van Sunny Sunshine

Meer Over:

Sunny Sunshine

Bio van Xena Roekeloos en Jonathan Gaethofs