.
News Image

Suikerrock dag 1: Feestend het weekend in!

Wat een topavond in Tienen!


Zweet van plezier bestaat dus ook. Helemaal feest in Tienen met een stevige opener van Jebroer, vanaf lil Kleine kwam er aan de rondedansjes geen einde meer. De eerste rijen smolten om zowat kwart over zeven weg van de Calvin ,ook al klein boxershort , van Lil Kleine die zijn hart aan u verloor, maar ook aan André Hazes en eindigde met een heerlijk momentje 'Zij gelooft in mij.'



Intussen stond Kraantje Pappie met entourage backstage op te warmen om het feestje bij duizend graden nog wat meer te laten koken. Gegaard werd u, want u schreeuwde 'We want more terwijl de man nog op de mainstage stond. Het lachende antwoord 'ik ga helemaal nergens heen' zette zijn set zowaar nog even in crescendo.



Toen kwamen de Tiense bakkers met een vrachtwagen taarten af en dan weet je dat Steve Aoki niet ver af is. In de grootste dj booth ever ploegde die een klein uurtje later de kasseien uit de markt, met een spectaculaire show van superb video, beats en comedy. En cake uiteraard, de bakkers van Tienen hadden de instructie gekregen een aantal lichte taarten te maken. Die mikte hij trefzeker in uw aangezicht. U wilde niks liever! Aoki was groots, met indrukwekkend dj en video werk.



Aan Lost Frequencies om het dan maar helemaal af te maken. Wat ie dan ook met verve deed. Een wervelende show zoals de Grote Markt van Tienen er zelden één gekend heeft.



Zaterdag komen onder andere Alanis Morissette, Anouk, Goo Goo Dolls en White Lies naar Tienen. Met tien graden minder op de thermometer, maar met evenveel vuur!