.
Stijn Van de Voorde, Jo Vally, Otto-Jan Ham
dinsdag 22 november 2022

Studio Brussel-presentatoren met Jo Vally op podium

Wat krijgen we nu!?

Opvallend beeld tijdens de opnames van de Loftrompetten van Ment Tv. Tijdens het nummer ‘Kies ik voor jou’ werd Jo Vally geassisteerd door Otto-Jan Ham en Stijn Van de Voorde van Studio Brussel.

“Ik ken Otto-Jan al vele jaren. Als hij mij belt om eens langs te komen in één van zijn programma’s, dan doe ik dat altijd met veel plezier. Ooit ben ik samen met Otto-Jan Ham voor een tv-programma op reis geweest en zo hebben wij elkaar beter leren kennen. Stijn Van de Voorde ken ik van bij Studio Brussel. Laten we zeggen dat er een soort van wederzijds respect is”, reageert Jo Vally in een gesprek met de Showbizz-Site.

“Een tijdje geleden waren we aan het praten en kwam van hen het idee om eens samen met mij voor een tv-programma op een podium te kruipen. Toen ik vertelde dat ik opnames voor Ment had, zeiden de mannen meteen toe. Eerlijk? Ik dacht dat het een grap was en dat Stijn en Otto-Jan een week op voorhand zouden afbellen. Maar kijk, ze hebben hun woord gehouden en het resultaat kan je op oudejaarsavond op Ment zien”, lacht een tevreden Jo Vally.

Download onze app voor Android of iOS