.
News Image

Studio 100 opent pop-up pastarestaurant voor goed doel

Kom proeven van Peppe’s spaghetti all’amatriciana en steun de slachtoffers van de aardbeving in Italië.


Op 24 augustus werden enkele dorpen in Italië getroffen door een zware aardbeving. Amatrice is een van de dorpjes dat het zwaarst getroffen werd. De verwoestende aardbeving vaagde het bergdorp volledig weg, 1 op de 10 inwoners zijn overleden.

Amatrice was vooral bekend vanwege een bijzonder pastagerecht spaghetti all’ amatriciana. Een culinair hoogstandje, zó beroemd, dat het in sterrenrestaurants op de kaart staat en zelfs in Amatrice een speciaal festival kreeg: Het Amatriciana-festival.


Ook Peppe is fan van het populaire streekgerecht en maakte het reeds in het njam!-programma ‘Njamma Mia!’. Ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Italië steekt Peppe de handen uit de mouwen en maakt dit heerlijke streekgerecht voor jou!

Op 5 oktober openen njam! en Peppe een pop-up pastarestaurant ten voordele van Amatrice.

Schuif aan tafel bij Studio 100 in Schelle en kom samen met je gezin proeven van een heerlijke Spaghetti all' amatriciana in aanwezigheid van njam!-chef Peppe Giacomazza. De volledige opbrengst van deze culinaire actie wordt geschonken aan het Italiaanse Rode Kruis voor de verdere hulpacties die zij ondernemen in Amatrice!