.
News Image

Studio 100 lanceert nieuwe superhond: Kosmoo

Kosmoo is een speciale hond.


Vanaf 13 augustus brengt Studio 100 een nieuwe spannende & grappige avonturenreeks over Kosmoo, een bionische superhond, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis, de spannendste avonturen beleeft in het dorpje Zeezicht.

Robbe en zijn hond Kosmoo zijn de beste maatjes. Maar dan slaat het noodlot toe. Kosmoo raakt betrokken in een ongeluk. Robbe snelt met Kosmoo naar Bionicel, het robotica bedrijf waar zijn moeder werkt. In een labo geeft hij zijn hond stiekem bionische elementen en redt zijn leven. Door die elementen beschikt Kosmoo nu over fenomenale krachten. Een nieuwe held is geboren! Aangestuurd door Robbe en zijn vriendin Ellis, bestrijdt Kosmoo in het geheim de misdaad in Zeezicht.

Remco Coppejans vertolkt de hoofdrol, meerbepaald die van Robbe Williams. De 14-jarige Maxine Janssens is Ellis en Kosmoo heet in het echte hondenleven Boran. Verder zijn ook Bert Huysentruyt en Esther Williams in de reeks te zien als de papa en mama van Robbe.



Kosmoo telt 13 afleveringen en zal vanaf 13 augustus elke zaterdagochtend te zien zijn op Studio 100 TV. De reeks zal vanaf dan ook volledig beschikbaar zijn in Play van Telenet.