.
K3
woensdag 24 november 2021

Studio 100-baas reageert op uitspraken van Klaasje: “dat is best heftig”

Studio 100 geeft verduidelijking bij uitspraken van Klaasje...

Studio 100 wordt niet enkel geleid door oprichters Gert Verhulst en Hans Bourlon. Anja Van Mensel is al jarenlang CEO van het succesvolle bedrijf. Van Mensel reageert in Dag Allemaal op de uitspraak van Klaasje Meijer dat het leven als K3’tje fysiek enorm zwaar is.

Klaasje noemt de negen shows per weekend die K3 moet afwerken een ‘aanslag op je lichaam’. Maar Van Mensel ziet niet meteen mogelijkheden om de werkdruk te verlichten.

“Negen shows op een weekend is toch de uitzondering”, benadrukt de Studio 100-CEO. “Drie shows op een dag komt wel vaker voor, anders is het gewoon niet rendabel. En ja, dat is best heftig, voor de fysiek en de stem”, geeft Anja Van Mensel toe.

Van Mensel toont zich dan ook begripvol voor de K3’tjes: “Ik snap dus dat die meisjes kapot zijn. We trachten daaraan tegemoet te komen met ondersteuning van ’n stemcoach en er is ook altijd een psycholoog bereikbaar.” Al wil Van Mensel ook de andere zijde van de medaille belichten.

In de week zijn de meisjes dan vaak gewoon vrij en ook heb je als K3’tje meer dan voldoende verlofperiodes: “Zeven tot acht weken in totaal. Ik maak me sterk dat dat meer is dan bij de doorsnee arbeider of bediende”, spreekt Anja Van Mensel duidelijke taal in Dag Allemaal.