.
Filip Peeters
maandag 29 april 2013

Straks: Zone Stad - Met een terugkerende gastrol voor Filip Peeters

In Dossier K speelde hij nog de hoofdcommissaris van de cel Georganiseerde Misdaad, in dit achtste seizoen van Zone Stad staat Filip Peeters aan de andere lijn van het gerecht.

In Dossier K speelde hij nog de hoofdcommissaris van de cel Georganiseerde Misdaad, in dit achtste seizoen van Zone Stad staat Filip Peeters aan de andere lijn van het gerecht.

Eén van Vlaanderens internationale topacteurs, is al enkele weken te zien in flashbacks van Esther Mathijs (Kim Hertogs), maar op maandag 29 april zien we Peeters voor het eerst ‘in real time’ in actie. Dat Esther in een vorig leven als undercover hoertje werkte en tevens een relatie had met Didier om op die manier een prostitutienetwerk op te rollen, is al geweten. Door de kijkers thuis, maar nog niét door Didier zelf. Die denkt nog steeds dat zijn Esther eigenlijk Natacha heet, en heeft er geen flauw benul van dat zij diegene is die hem achter de tralies gepraat heeft. Maar wanneer Esther in de negende aflevering van Zone Stad na de moord op een prostituee opnieuw underover gaat als callgirl - met haar politiepartner Tom (Guy Van Sande) als pooier -, lopen de twee mekaar opnieuw tegen het lijf… AFLEVERING 9 OP MAANDAG 29 APRIL 2013: OUDE LIEFDE Esther krijgt thuis het bezoek van Karel Ooms, de Brusselse onderzoeksrechter die samen met haar vrouwenhandelaar Didier achter slot en grendel heeft gekregen. Hij wordt gechanteerd en vertrouwt enkel Esther in deze delicate zaak. Hij kreeg via mail immers een filmpje toegestuurd, waarin te zien is dat Ooms seks had met een hoertje. In het Middelheimpark wordt een jonge vrouw dood teruggevonden. Haar lijk werd gewassen, naakt opgebaard en tentoongesteld, alsof iedereen haar moest zien. Esther herkent de jonge vrouw meteen: het gaat over Malika: het hoertje uit het filmpje van onderzoeksrechter Ooms. Gastacteurs: Guido De Craene (Mark Lathouwers), Marijke Pinoy (Viviane), Filip Peeters (Didier), Rune Vandenbussche (Zoë), Günther Lesage (Charly Deweerdt), Bob De Moor (Karel Ooms), Pascale Wouters (Petrouchka), Sofie Dyckmans (Malika), e.a. Zone Stad, vanavond om 21.35 op VTM.