.
News Image

Straks op VTM: Jaak Van Assche in 'Connie & Clyde'

Wie denkt dat 60-plussers uitgeblust zijn op amoureus vlak, zal zijn mening moeten herzien na de vierde aflevering van Connie & Clyde.

Wie denkt dat 60-plussers uitgeblust zijn op amoureus vlak, zal zijn mening moeten herzien na de vierde aflevering van Connie & Clyde.

Gastacteurs Camilia Blereau en Jaak Van Assche kloppen op woensdag 18 september 2013 namelijk bij het relatiebureau aan als Lydia en Luc, een gepensioneerd koppel dat 50 jaar getrouwd is en elkaar voor de gelegenheid ‘verandering van spijs’ gunt. Lydia wil nog eens van bil gaan en alle hoeken van de kamer zien. Ze heeft de seksuele appetijt van een twintiger en windt er geen doekjes om dat een mens na 50 jaar huwelijk wel eens iets anders wil. Ook Luc staat ervoor open om nieuwe vrouwen te leren kennen, al heeft hij andere interesses dan zijn echtgenote. In de master bedroom van Connie Coninx (Eva Van der Gucht) loopt ondertussen niet alles op wieltjes. Connie is achterdochtig en vermoedt dat Hans (Axel Daeseleire) weer elders aan zijn trekken komt. Maar in werkelijkheid wordt Hans geplaagd door een kwelgeest uit het verleden. Onzeker over de bedprestaties van haar echtgenoot gaat Connie te rade bij Lydia, die haar een gouden tip geeft... Pol (Tom Audenaert) ziet zijn jaarlijks verlof in rook opgaan wanneer zijn buurvrouw weigert de zorg voor de incontinente Agnes op zich te nemen. Terwijl hij op bureau maar over de vakantie met ‘zijn vrouw’ blijft doorbomen, zoekt Pol stiekem naar nieuwe opvang voor het diertje. Geheimen dreigen echter altijd uit te komen, zeker als Connie Coninx in de buurt is... Connie & Clyde Elke woensdag om 21.25 bij VTM