.
Gala van de Gouden K's 2020
zaterdag 30 januari 2021

Straks grote namen op bijzondere editie van het Gala van de Gouden K's 2020

Vanavond live op tv.

Het Gala van de Gouden K's is elk jaar, als grootste awardshow van het land, goed voor een volledig uitverkocht Sportpaleis. Door het coronavirus is het dit jaar helaas niet mogelijk om opnieuw 16.000 kinderen en hun (groot)ouders live te verwelkomen op deze achtste editie. Maar Ketnet wil de Ketnetters toch laten genieten van een spectaculaire awardshow, die coronaproof wordt geproduceerd, waarin ze te weten komen wie of wat in 2020 in media, muziek en showbizz het populairste was bij de kinderen in Vlaanderen.

Tijdens het Gala van de Gouden K’s 2020 delen bekende uitreikers awards uit in twaalf categorieën. Ketnet staat met beide voeten in de leefwereld van kinderen en dat leidde dit jaar tot twee nieuwe categorieën: TikTok-ster van het jaar en YouTube-hit van het jaar. Wie wint, was de keuze van de Ketnetters. Duizenden kinderen brachten hun stem uit via de Ketnet-app en Ketnet.be. Voor de eerste keer kunnen de Ketnetters ook tijdens de liveshow stemmen op twee extra awards: 'Outfit van het jaar' en 'Smos van het jaar'. Met dit interactieve element wil Ketnet de Ketnetters thuis volop betrekken bij de liveshow.

De liveshow is zaterdag te volgen vanaf 18.30 uur op Ketnet. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op zondag 31 januari om 08.30 en om 17.00 uur op Ketnet.
Tijdens de Rode Loper-show tellen Zita Wauters en Elias Verwilt samen met de Ketnetters af naar het Gala van de Gouden K's 2020 en bieden ze een exclusieve blik op de rode loper. De Rode Loper-show is vanaf 18.05 uur te volgen op Ketnet en Ketnet.be, in de Ketnet-app en via VRT NU.
Onmiddellijk na de uitzending van de liveshow geeft Ketnet een unieke blik achter de schermen van deze innovatieve en complexe productie in The Making Of het Gala van de Gouden K's. De Ketnetters komen er te weten hoe de opnames van de optredens in hun werk gingen en hoe de voorbereidingen verliepen, met leuke anekdotes en bijdragen van verschillende bekende gezichten.

Dat het Gala met acht edities ondertussen een gevestigde waarde geworden is in showbizzland, blijkt uit de lijst van uitreikers van de awards. De Gouden K's worden uitgedeeld door niemand minder dan Jani Kazaltzis, Marc Van Ranst, Conner Rousseau en Ella Leyers, Carmen uit F.C. De Kampioenen, Andy Peelman en Dina Tersago, Mathias Coppens en Sean Dhondt, Samson & Marie, en vele anderen.
Het Gala van de Gouden K’s 2020 belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden met heel wat straffe optredens. Niemand minder dan #LikeMe, Niels Destadsbader, Ketnet Musical met Campus 12 en Regi met Camille, Jake Reese en OT trakteren de Ketnetters op spetterend optredens.

Op het Gala van de Gouden K’s 2020 worden twaalf awards uitgereikt. Ketnet staat met beide voeten in de leefwereld van kinderen en dat zorgt dit jaar voor twee nieuwe categorieën: TikTok-ster van het jaar en YouTube-hit van het jaar. Daarnaast kunnen de Ketnetters ook tijdens de liveshow zelf stemmen voor 'Outfit van het jaar' en 'Smos van het jaar'.

Download onze app voor Android of iOS