.
News Image

Stormloop op deluxe heruitgave uit van SIGN O’ THE TIMES van Prince

Dit is een collector's item!


Eerder deze week raakte bekend dat het dubbelalbum 'Sign O' The Times' van Prince in een deluxe-versie opnieuw uitgebracht zal worden. En dat zorgt meteen voor een stormloop aan reservaties.Met muzikale ideeën en songteksten die vandaag net zo relevant klinken als toen ze voor het eerst werden uitgebracht, slaagde het iconische dubbelalbum ‘Sign O' The Times’ erin Prince te vatten in een periode van volledige heruitvinding. Het laatste album met 16 nummers bevatte slechts enkele van de talloze nummers die Prince opnam tussen 1985 en 1987. In deze productieve periode, ontbond zijn band The Revolution, bouwde Prince zijn innovatieve opnamecomplex Paisley Park, en creëerde hij de albums ‘Dream Factory’, ‘Camille’ en ‘Crystal Ball’.Op 25 september brengt The Prince Estate, in samenwerking met Warner Records, 'Sign O' The Times' opnieuw uit via alle fysieke, digitale en streamingpartners, waarbij het klassieke album voor de allereerste keer wordt geremasterd. De remaster bevat 63 nooit eerder uitgebrachte nummers en een nooit eerder uitgebracht 2+ uur durend live concert uit de legendarische kluis van Prince, wat zijn brede en productieve creativiteit in dit tijdperk nogmaals bevestigt.De remaster wordt uitgebracht in de volgende formaten:

• Super Deluxe Edition (8 cd + dvd / 13LP+DVD / audio-only download and streaming)

• Deluxe Edition (3CD / 4LP 180g vinyl / download and streaming)

• Remastered album (2CD / 2LP 180g peach vinyl / download and streaming)Om jullie te helpen, hebben wij ook wat links voor jullie verzameld, dat maakt het makkelijker.

Koop hier super deluxeversie met acht cd's

Koop hier de superdeluxe versie met 13 lp's

Koop hier de deluxe versie met drie cd's

Koop hier de superdeluxe versie met 4 lp's

Koop hier de gekleurde vinyl

Na de succesvolle release van de '1999 Super Deluxe Edition' in het najaar van 2019, is de 'Sign O 'The Times Super Deluxe Edition', met in totaal 92 audiotracks op acht cd's en 13 vinyls (180g), tot nu toe de diepste duik in Prince’s kluis. De Super Deluxe editie biedt fans al het audiomateriaal dat Prince officieel heeft uitgebracht in 1987, evenals 45 nooit eerder uitgebrachte studionummers die tussen mei 1979 en juli 1987 werden opgenomen en een complete live audiovoorstelling van zijn concert tijdens de Sign O' The Times-Tour in Stadion Galgenwaard in Utrecht op 20 juni 1987.De Super Deluxe editie bevat ook een gloednieuwe dvd met het volledige, niet eerder uitgebrachte concert op oudejaarsavond in Paisley Park op 31 december 1987, wat Prince’s laatste uitvoering van de Sign O' The Times tour was en zijn enige samenwerking op het podium met jazzlegende Miles Davis.Deze uitvoering bevat ook een hardcover boek van 120 pagina's met ongeziene handgeschreven teksten voor veel van de nummers uit die tijd, waaronder de hits 'U Got The Look', 'I Could Never Take The Place Of Your Man' en 'Hot Thing'. Het boek werd vervolledigd met gloednieuwe notities van Prince’s creatieve peers en vrienden Dave Chappelle (met fotograaf Mathieu Bitton), Lenny Kravitz, Prince’s ingenieur Susan Rogers, Daphne A. Brooks, William R. Kenan (Jr. Professor Afrikaans-Amerikaanse studies en genderstudies bij Yale), Minneapolis radiopersoonlijkheid en auteur Andrea Swensson en Duane Tudahl, presentator van de officiële Prince Podcast . Daarnaast bevat de set ook iconische, ongeziene beelden uit het tijdperk van de belangrijkste fotograaf van Prince in het midden van de jaren tachtig tot begin jaren negentig, Jeff Katz, plus afbeeldingen uit zijn archief, waaronder originele analoge tapespoelen en studio-trackingbladen.The 'Sign O’ The Times Super Deluxe Edition' schijnt een forensisch licht op de creatieve output van deze unieke muzikant, songschrijver, producer en performer op een kantelmoment in zijn carrière en demonstreert waarom zijn werk over de hele wereld nog steeds zoveel passie en liefde opwekt.Als collector’s item, hebben fans de mogelijkheid om een genummerde 7” singles box set (1987 exemplaren) te bestellen (geproduceerd door Third Man Pressing in Detroit). Deze bevatten geremasterde audio voor alle vier officiële 7” singles die werden gereleased in 1987, twee officiële Warner Records Promo singles, een nieuwe 7” single die twee versies bevat van het nooit uitgebrachte 'Witness 4 The Prosecution'. Deze set is beschikbaar via de officiële Prince Store en Third Man Records Store (verzending voor of op 14 augustus).'Witness 4 The Prosecution (Version 1)' is nu beschikbaar op alle digital download en streamingplatformen. hij zit ook in Super Deluxe set. De track werd opgenomen op 14 maart 1986 in Prince’s Galpin Blvd. home studio en was origineel bedoeld om op het uitgestelde 'Dream Factory'-album te verschijnen.


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Prince

Meer Over:

Prince