.
News Image

Sting komt naar Vorst Nationaal

Bestel snel tickets!


Gelijklopend met de release van zijn nieuwe poprockalbum ‘57th & 9th’ kondigt Sting een club-, theater- en arenatournee aan! Hij bevestigt concertdata in Noord-Amerika en Europa, en wordt vergezeld van special guests Joe Sumner en The Last Bandoleros.



Na de recente release van poprockplaat ‘57th & 9th’ bevestigen Sting, Cherrytree Management en Live Nation vandaag dat Sting de baan op trekt in het kader van een bijzondere tournee die hem langs clubs, theaters en arena’s in Noord-Amerika en Europa brengt. Zijn route wordt binnenkort nog met tourdata in Zuid-Amerika en Azië aangevuld. Voor meer details kan u terecht op www.sting.com en www.livenation.com. De ’57th & 9th’-tournee is geproduceerd door RZO Entertainment en wordt georganiseerd door Live Nation Global Touring.



Tijdens de tour wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar. Als special guests treden singer-songwriter Joe Sumner en Tex-Mex-band The Last Bandoleros uit San Antonio op.



Tickets voor het concert op 2 april 2017 in Vorst Nationaal zijn verkrijgbaar vanaf maandag 21 november om 10u. Leden van de officiële Sting-fanclub krijgen als eerste de kans om tickets te bestellen, en dit vanaf dinsdag 15 november. Meer details op www.sting.com/tour.


Bio van Sting

Meer Over:

Sting