.
Steven Van Herreweghe
maandag 27 juni 2022

Steven Van Herreweghe: “Ik luisterde tegen mijn goesting”

Hij is hem heel dankbaar

Presentator Steven Van Herreweghe is al heel lang niet meer uit de media en op televisie weg te denken. Maar weet u nog waar Steven zijn carrière begon? Dat was als één van de allereerste wrappers op de jeugdzender Ketnet.

Dankzij zijn job als wrapper leerde hij zijn toenmalige manager Rick Tubbax kennen. Rick begeleidde hem 20 jaar lang tijdens al zijn bezigheden en stond hem bij met raad en daad.

“Na twee jaar Ketnet werd ik overal gevraagd. Maar Rick zei: ‘Beter niet doen of je carrière is na drie jaar gedaan.’ Ik heb, enigszins tegen mijn goesting geluisterd en ben achter de schermen gaan werken bij Woestijnvis. Maar ik moet toegeven, Rick had wel gelijk”, lacht Steven in Het Laatste Nieuws.

Rick is ondertussen niet meer de manager van Steven en ze zijn elk hun eigen weg opgegaan. Maar van ruzie of meningsverschillen is er geen sprake.

“Ik had gewoon het gevoel dat ik oud genoeg was om het zelf te doen. Het was alsof ik afscheid nam van m’n ouders, maar we zijn altijd goeie vrienden gebleven. Ik bel hem nog vaak. Hij weet hoe dankbaar ik hem ben. Of dat denk ik toch. Ik hoop het.”

Bio van Steven Van Herreweghe