.
Steven Van Herreweghe
vrijdag 5 augustus 2022

Steven Van Herreweghe: “Ik heb buiten staan bleiten”

Hij kan niet zonder

Heel wat mensen vinden troost in cultuur, schoonheid, creativiteit of iets helemaal anders. Ook presentator Steven Van Herreweghe heeft al regelmatig zijn toevlucht gezocht in creativiteit en schoonheid. Voor hem is een leven zonder muziek, film, boeken, voorstellingen, televisie en kunst ondenkbaar.

“Ik ben in Londen eens gaan kijken naar ‘The Book Of Mormons’, een musical. Toen ik buiten kwam heb ik staan bleiten. Omdat het zo geniaal was. Maar ik kan dat gevoel evengoed hebben bij een schoon huis, goeie muzikanten of een mooie vrouw. Dan ben ik echt van mijn sokken geblazen”, geeft Steven toe in Het Laatste Nieuws.

Steven probeert positief in het leven te staan en schenkt ook aandacht aan zijn naasten. Zo brengt hij heel wat tijd door met zijn mama, tijd die hij graag ook met zijn grootouders had doorgebracht.

“Ik zou ze zo graag eens mijn leven laten zien. Mijn huis, mijn auto, mijn kinderen, samen sushi eten en naar New York gaan. Allemaal dingen die ik ook met mijn mama doe; Ik merk dat ze als moeder weleens twijfelt of ze het allemaal wel goed heeft gedaan. Misschien niet altijd, maar wat doet het ertoe?”

Zowel Steven als zijn moeder hebben er een zoektocht naar geluk opzitten en dat ging niet altijd van een leien dakje. “In combinatie met kinderen is dat soms wreed lastig. Maar ik zie haar nu grootmoeder zijn en daar schittert ze in. Dat doet ze fenomenaal. Het beste ooit!”

Bio van Steven Van Herreweghe