.
News Image

Steven Mahieu staat met nieuwe show in CC Asse

En die 3e show kreeg de naam “Zonder filter.”


Op donderdag 20 april is comedian Steven Mahieu te gast in cultuurcentrum Asse met zijn nieuwe show “Zonder filter.” Z’n derde al na “Maniak” en “Mahieustueus.” Net als voor beide voorgaande shows krijgt Mahieu ook nu lovende kritieken. In “Zonder filter” vraagt de man zich af hoe het zou zijn als je de verschillende filters in je hoofd uitschakelt zodat je ongeremd kan zeggen en doen wat je denkt. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ccasse.be en via 02/456.01.60.Steven Mahieu kreeg de smaak te pakken tijdens een workshop improvisatietheater en een cursus bij stand-up comedian Nigel Williams. Hij besloot deel te nemen aan wedstrijden als de 123 comedy Award (3de), de Gaga Cup (pers- en publieksprijs) en Humorologie (publieks- en juryprijs)2009.Met “Mahieustueus” debuteerde Steven in een regie van Han Coucke. Twee jaar later presenteerde hij met “Maniak” een tweede show waarmee hij ook in Asse te gast was. Beide voorstellingen werden in de pers bejubeld met 4-sterrenrecensies.Op 20 april komt Steven opnieuw naar Asse met zijn derde show “Zonder filter.”Wordt het dan gênant?

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd.

En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt.

En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt.

Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent.Maar stel nu ook eens dat je die filter kunt wegnemen én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven. Wat zou dat geven?

Wordt het dan gênant, pijnlijk of blijft alles gewoon hetzelfde als ervoor?De Standaard beloont Steven met 4 sterren en heeft het over “comedy op topniveau.” DeRedactie.be vindt Zonder filter “absoluut het bekijken waard.” Lees de volledige recensies en interviews op www.ccasse.be(l.t.)


Bio van Steven Mahieu

Meer Over:

Steven Mahieu