.
Steven De Lelie in Familie
woensdag 22 mei 2024

Steven De Lelie: “Ik vind het een beetje jammer”

Hij had het graag vroeger geweten

De kijkers van ‘Familie’ zitten weer op het puntje van hun stoel nu opperschurk Bertje terug is. De rol wordt niet langer gespeeld door Steven De Lelie, maar wel door Jan Sobrie.

Het personage van Bert Van den Bossche maakt een comeback dankzij een wel heel bijzondere verhaallijn. Bert heeft plastische chirurgie ondergaan en ziet er daarom niet meer uit als acteur Steven De Lelie, maar wel als Jan Sobrie. En dat vindt Steven toch een beetje jammer.

“Ik werd al een tijdje aangesproken over de terugkeer van mijn personage. Ik vind deze gang van zaken ook een beetje jammer. Ik heb de rol van Bert heel graag gespeeld... Gelukkig zijn de makers wel zo tactvol geweest om mij op voorhand in te lichten”, klinkt het in Dag Allemaal/

Helemaal onverwachts komt het natuurlijk allemaal niet. Hij heeft net zoals de vele fans ook het boek gelezen waarin te lezen is dat Bert plastische chirurgie ondergaat.

“Ik ben het zelfs nog gaan signeren. De rol móest dus wel door iemand anders gespeeld worden. Al heb ik gezegd dat ze mij altijd mochten bellen als ze een flashback nodig hadden.”

Bio van Steven De Lelie en Jan Sobrie