.
News Image

Steve Tielens op carnavalswagen

Is echt iets voor hem.
Carnaval is een periode waarin Steve Tielens zich helemaal in zijn sas voelt. Hij is niet voor niets de Koning van de Polonaise. Steve heeft veel pakken en niet alleen voor Carnaval. Zijn vrouw vindt toch dat hij wat moet minderen hiermee. Hij heeft namelijk meer schoenen en kostuums dan zijn vrouw schoenen en rokjes heeft. De kosten lopen wat hoog op, zegt Steve Tielens in “Ment op zondag”. Steve zorgt er tegenwoordig meer en meer voor dat hij zijn Bourgondische leven in stand kan houden door 3x per week te gaan fitnessen in Reet en zo kan hij toch nog in al zijn kostuums. Ook de vrouw en dochter van deze zanger zijn aangesloten bij een carnavalsvereniging en daar kruipt ook vrij veel tijd in. Zijn vrouw Veerle heeft daar wat naaiwerk en helpt bij de opbouw van de carnavalswagen.

Dit jaar vroeg stadsradio Halle aan Steve om op de wagen te gaan staan. Dit zal hij met plezier doen om daar nog wat te zingen en te entertainen.

Iets ernstiger ging het eraan toe, toen door presentator Herbert Verhaeghe de tragische dood van vriend en toeverlaat Ron Van Tienen ter sprake werd gebracht. Steve kreeg een bericht van een vriendin van Ron en die durfde het hem eigenlijk niet te vertellen omdat ze wist dat hij er kapot van zou zijn. Eén week lang heeft Steve zich heel slecht in zijn vel gevoeld daardoor. Eigenlijk was Ron Van Tienen de ontdekker en mentor van Steve Tielens.