.
Sandrine André in Familie
woensdag 8 juni 2022

Sterft kleine Viktor tijdens seizoensfinale Familie?

Er is véél drama op komst!

VTM heeft de eerste foto’s van de seizoensfinale van ‘Familie’ gelost en ook al zijn er nog maar twee foto’s van die zonder twijfel spannende laatste aflevering van dit seizoen, we kunnen alvast besluiten dat er drama zal zijn, héél veel drama zelfs.

Mieke (Caroline Maes) gaat naar een bokswedstrijd kijken, wellicht zal Niko in de boksring staan, we kunnen ons al voorstellen dat iemand hem K.O. slaat en dat Niko (Jo Hens) halfdood op de grond blijft liggen. En stel je maar eens voor dat het Sam (Tinne Ceuppens) is die de dood van Niko op haar geweten zal hebben. Of is het misschien Niko die Sam morsdood mept?

Maar ook Véronique (Sandrine André) zal iets dramatisch meemaken. Er is eerst een serieuze confrontatie tussen Véronique en Lars (Kürt Rogiers) en die confrontatie zou wel eens verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Vergeet Veronique dat zij de kleine Viktor voor of achter haar wagen gezet heeft en zal er met de kleine Viktor een drama gebeuren? Aan deze foto te zien is Véronique in paniek....


Bekijk hier meer foto's