.
Christophe Haddad in Thuis
maandag 25 maart 2024

Sterft Bob in midseasonfinale van Thuis?

En vallen er nog meer slachtoffers bij Thuis?

Zal het een goede vrijdag worden op Goede Vrijdag of zal het eerder een zware avond worden voor de bijna één miljoen kijkers van 'Thuis'? De kans is groot dat het dat laatste zal worden en dat Bob misschien wel voor het laatst te zien zal zijn in de soap. Vorig jaar kreeg acteur Christophe Haddad namelijk te horen dat zijn personage Bob zal verdwijnen. Bob heeft al een tijdje terug kanker en kan niet meer genezen. Sterft hij effectief in 'Thuis' of pakt hij zijn koffers om elders van het laatste deel van zijn leven te genieten?

De spanning in 'Thuis' is hoe dan ook te snijden. De intriges blijven het dagelijkse leven in de soap beheersen, al zijn heel wat kijkers niet te spreken over de recente ontwikkelingen in de soap.

"Nog enkele nachtjes slapen en nadien kijk ik nooit meer. Wat een belachelijke zever is dat geworden! Keek al 20 jaar", schrijft Veerle op de Facebookpagina van 'Thuis'.

Gelukkig zijn er mensen die wél van 'Thuis' genieten, al is er wel twijfel aan de oprechtheid van Bob. "We zien al van mijlen ver dat Bob helemaal niet ziek is... heel zijn gedrag is plots veranderd, nu hij weet dat hij terminaal is??? Als het echt van de kanker kwam, dan verandert het niet plots op 123 of moet zijn dat thuis weer een serieuze blunder heeft gemaakt over deze ziektebeeld zoals bij Rosa... de schrijvers zouden een beetje meer on the field gaan voordat ze scenario's schrijven", schrijft Pac.

En ook Laurens heeft een mening klaar. "Het wordt geen Goede Vrijdag. Wel een dramatische Vrijdag want Bob bolt het af met Leo en zullen samen nooit meer terugkeren. En na een paar weken gaat het lijken alsof er niks gebeurd is… Christine wordt wel de heldin. Ik kan alleen maar hopen dat Bob nog te ‘stoppen’ valt", zcht Laurens.

Ondanks alle kritiek blijven toch bijna één miljoen mensen naar 'Thuis' kijken, toch wel een knappe prestatie.

Bio van Christophe Haddad