.
Stephanie Planckaert
dinsdag 13 december 2022

Stephanie Planckaert: “Zolang ze dat maar weten”

Ze zorgt goed voor haar familie

Een band tussen moeder en dochter is bijna onbreekbaar. Sommige banden zijn zelfs zo sterk dat ze niet alleen moeder en dochter zijn maar ook nog eens beste vriendinnen. Dat zijn Stephanie Planckaert en haar dochter Iluna Planckaert zeker en vast.

De familie Planckaert hangt sowieso al heel erg goed aan elkaar en doen heel vaak alles samen. Maar Iluna en Stephanie doen ook in hun vrije tijd vaak dingen samen.

“Het voorbije jaar hebben we samen heel wat gerealiseerd. Naast de restauratiewerken van ons kasteel in Frankrijk, was er ook de lancering van onze glampingtenten in de Ardennen. We deden dat allemaal samen. Mij geeft dat een warm gevoel. Het is dubbel genieten als je samen dingen in beweging kunt zetten. Je kunt zoveel meer aan als je er samen voor gaat”, zegt Iluna in Billie.

Iluna komt nergens meer thuis dan bij haar eigen moeder en familie, en dat is exact wat Stephanie haar dochter en andere kinderen ook wil bieden: een veilige haven.

“Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze de haven niet mogen uitvaren om op ontdekking te gaan. Integendeel! Laat ze hun vleugels maar uitslaan en de wereld verkennen. Zolang ze maar weten dat ze altijd bij ons terechtkunnen voor een luisterend oor en onvoorwaardelijke liefde.”