.
News Image

Stephanie Planckaert hakt knoop door: “dan moet je echt sterk staan als gezin”

Zo'n hecht is hun familie.

De Planckaerts-familie lijkt wel één geheel die dag in dag uit samen leven. Maar elk gezin heeft nog zijn eigen huis waar ze als koppel en met hun kinderen samenleven. Een overleg over de opvoeding van hun kinderen doen Stephanie, Christopher, Magali en Francesco dan ook niet.

“Wij blijven mama van onze eigen kinderen. Wij hebben de afspraak dat we elkaar de tijd gunnen die we nodig hebben als gezin. Want je moet sterk staan als gezin vooraleer je kan integreren in het groter geheel: de Planckaerts”, verklaart Stephanie Planckaert aan Dag Allemaal.

Stephanie en Christopher proberen dan ook af en toe eens ergens apart te gaan eten, of een uitstap te plannen met hun gezin. En ook Magali probeert af en toe een gezinsmoment in te plannen. Want als het aan de mannen had gelegen, kwam daar helemaal niks van in huis.

“Wij hebben daar ook eerlijk over gepraat met mijn ouders. Als Elara ’s middags thuis komt eten, eten wij bij ons thuis. Of Christopher komt tussen de werken door een koffietje met mij drinken. Dat zijn de kleine momentjes, maar die zijn wel belangrijk.”

Bio van Stephanie Planckaert