.
Stephanie Planckaert
donderdag 28 december 2023

Stephanie Planckaert: “Dat gaat me toch niet lukken”

Ze wil het wel proberen

2023 was zoals alle andere jaren een gezellig jaar bij de familie Planckaert. De familie heeft weer heel wat uren bij elkaar doorgebracht en druk verder gewerkt aan het Chateau waar ze nu al een tijdje mee bezig zijn.

Stephanie Planckaert blikt tevreden terug, maar kijkt ook volop uit naar het nieuwe jaar. Al is dat zonder goede voornemens.

“Goede voornemens maken, dat is niet aan mij besteed. Al zijn er wel dingen die ik wil verwezenlijken. Zo zou ik in 2024 minder kilometers willen afleggen met de wagen. Maar dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet lukken, want ik moet bijvoorbeeld vaak naar het kasteel in Frankrijk”, zegt Stephanie in Tv Familie.

Toch zijn er een aantal dingen waar Stephanie zich wel aan zal proberen houden. Ook al wordt het misschien niet evident.

“Mijn doel is ook om meer te wandelen in het bos. Ik woon in de Ardennen maar geniet te weinig van de natuur. Het is een vorm van therapie ook. Voor onze familie wens ik dat iedereen gezond blijft. Het is een cliché, maar zo waar! Misschien moeten we met z'n allen gaan wandelen.”