.
Jasmijn Van Hoof
dinsdag 24 augustus 2021

Stefanie neemt afscheid in Familie

Bedankt, Jasmijn!

Na een razendspannende start maandag, was Familie dinsdagavond toe aan de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. Daarin maakten de verhaallijnen een tijdsprong van 2 maanden en kregen de kijkers te zien hoe het de personages ondertussen is vergaan. Vooral voor Stefanie (Jasmijn Van Hoof) hebben de voorbije twee maanden duidelijk zwaar gewogen, na de plotse dood van Jonas (David Cantens). Zij besloot naar Amsterdam te vertrekken, waar ze in de galerie van haar mama Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker) werkt. In de aflevering van dinsdag kwam Stefanie de laatste spullen ophalen bij haar vader Benny (Roel Vanderstukken). En dat werd een emotioneel afscheid.

Met het vertrek van Stefanie neemt Familie ook na negen jaar afscheid van actrice Jasmijn Van Hoof. "Ik heb de rol van Stefanie de voorbije negen jaar met hart en ziel gespeeld", aldus Jasmijn. "In die periode is mijn personage drie keer ontvoerd geweest, heeft ze zeven jobs gehad en verloor ze haar hart aan mannen die nu ofwel dood zijn ofwel achter de tralies zitten (lacht). Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik al die jaren een rol heb mogen spelen waar zo veel vlees aan zat. De vele Familie-fans wil ik uit heel mijn hart bedanken voor de warme reacties de voorbije jaren. Nu is het tijd voor nieuwe projecten en daar kijk ik ook ontzettend hard naar uit."

Hoe het nu verder moet met de familie Coppens, na het vertrek van Stefanie en de onverwachte dood van Jonas, zal de komende dagen blijken in Familie.

Familie: welke weekdag om 20.00 bij VTM.