.
Stefaan Degand
zaterdag 16 december 2023

Stefaan Degand begint terug te leven

Zo moet het ook

Stefaan Degand is door een diep dal gegaan maar heeft zich eruit weten te helpen. Sinds vier jaar is er terug een liefde in zijn leven. Elien, een actrice van 34, heeft zijn hart weten te winnen en neemt de zorg op zich van zijn dochter Mila.

In 2017 sloeg het noodlot toe voor acteur Stefaan Degand. Zijn zwangere vrouw, Julie, overleed toen ze zes maanden zwanger was aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking. Hij bleef alleen achter met zijn dochter Mila. Enkele jaren later kruiste hij het pad met Elien Hanselaer en werd verliefd. Voor Elien betekende het meteen een relatie met een rugzak én een kind. “Het was wel een flinke aanpassing: van de totale vrijheid kwam ik plots terecht in een heus gezin, wat voor mij een grote extra verantwoordelijkheid met zich meebracht.”, vertelt ze aan ‘Humo’. Ze kent Mila al van toen ze vier was. “Het helpt natuurlijk dat Mila zo'n fantastisch meisje is. Ze heeft een rijke fantasie, ze is vrolijk, behulpzaam... Ze heeft al veel meegemaakt en Stefaan heeft haar atypisch opgevoed, maar toch heeft hij het geweldig goed gedaan.”

Al ziet Elien wel dat er meer in Mila zit dan enkel Stefaan. “Ik zie veel Stefaan in Mila, maar ik merk ook trekjes op die ik niet herken. Die heeft ze dan vast van Julie.”, gaat Elien Hanselaer verder. Voor Mila is het allemaal eigenlijk heel normaal. “Op een keer hoorde ik haar met andere mensen praten: 'Mijn plusmama,' noemde ze me, en ze had het ook over 'ons gezin'. We hebben het daar nog nooit over gehad en ik wil Mila absoluut niets opleggen - maar dat vond ik wel heel mooi.”

Bio van Stefaan Degand

Meer Over:

Stefaan Degand