.
Jan Mulder
maandag 31 mei 2021

Stef Wauters en Jan Mulder schuiven exclusief aan tafel met de Rode Duivels

Het EK komt dichterbij...

De EK-countdown kan beginnen! Het nationale elftal stoomt zich klaar voor het EK van komende zomer en hun openingswedstrijd tegen Rusland. Als opwarmer voor deze spannende reeks aan wedstrijden, strijkt VTM op woensdag 2 juni om 20.40 neer in het basiskamp van de Rode Duivels in Tubeke voor de special ‘Deviltime! Exclusief aan tafel met de Duivels’. Hosts Stef Wauters en Jan Mulder ontvangen enkele van dé top-Duivels en hun bondscoach Roberto Martínez voor een ultieme vooruitblik naar de twee interlands op eigen bodem en op het EK zelf. Tijdens de special gaat Guga Baúl ook op stap met de kok van de Rode Duivels, die er dagelijks in de potten roert, en krijgt Vlaanderen een exclusieve blik achter de schermen van het trainingscenter. Zo komen ze onder andere te weten waar het elftal traint en hoe hun slaapkamers eruit zien.

Stef Wauters: “We kunnen lang en exclusief praten met dé topduivels en hun bondscoach, op een zucht van het Europees Kampioenschap waar het allemaal moet gebeuren. Hoe groot is de honger? En hoe groot het vertrouwen na alweer een vlekkeloze kwalificatiecampagne? Raakt Axel Witsel nog klaar? En wat verwachten zij van de supporters?”


Jan Mulder: “Spijt het Romelu Lukaku dat Zlatan op het EK ontbreekt? En wat kan Eden Hazard definitief genezen? Ik vraag het de Duivels graag zelf.”


De special ‘Deviltime! Exclusief aan tafel met de Duivels’ is te zien als opwarmer van de vriendschappelijke wedstrijd tussen België en Griekenland op donderdag 3 juni om 20.25 bij VTM. Op zondag 6 juni om 20.25 komen de Rode Duivels opnieuw in actie tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Kroatië.

Deviltime, woensdag om 20.40 op VTM.