.
News Image

Stef Kamil Carlens dit najaar op tour met nieuwe soloplaat

Nog meer net in Liefde Voor Muziek en nu al grote plannen.


Met Stuck In The Status Quo » (2017) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit. Meer nog, zijn debuut als soloartiest is meteen een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoonoeuvre.

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Ondertussen is hij beeldend kunstenaar, componist, producer en speelde hij met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige dans- en theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen.

Stef Kamil Carlens neemt dit jaar ook deel aan het succesvolle televisieprogramma Liefde voor Muziek, dat vanaf deze week elke maandag te zien is op VTM. Samen met Milow, Kommil Foo, Ilse Delange, Jan Leyers, Bart Kaëll en Laura Tesoro zal hij de nummers van zijn collega-muzikanten onder handen nemen. In de aflevering van deze week speelde hij een prachtige versie van 'La Mamadora' van Bart Kaëll.In het najaar van 2019 verschijnt zijn tweede soloalbum, dat hij samen met zijn band zal komen voorstellen in de Vlaamse zalen. Op het podium met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreid repertoire, reikend van melancholisch tot superfunky.

Tickets zijn te koop via greenhousetalent.be.