.
News Image

Status Quo topact op Nostalgie Beach Festival 2019

 

Britse groep Status Quo is publiekstrekker


Zaterdag 10 augustus 2019 vindt voor de 6de keer het Nostalgie Beach Festival plaats in Middelkerke. Absolute trekpleister dit jaar wordt de Britse rockband Status Quo. De groep van onder meer Francis Rossi, scoorde wereldhits met “Down Down”, “Roll Over Lay Down”, “Whatever You Want”, “In The Army Now” en Rockin’ All Over the World. Ze domineerden vooral in de jaren ’70 de muzieklijsten met hun hits, gekenmerkt door eenvoudige akkoorden, toegankelijke teksten en stevig ritme. Status Quo is ook de groep die in 1985 het legendarische Live Aid op gang trapte.Clouseau is Belgische topact: Koen en Kris Wauters zijn er ook bij op het Nostalgie Beach Festival. Voor Clouseau is het één van de weinige liveconcerten die ze dit jaar geven.Verder op de affiche:

• Wet Wet Wet uit Schotland. We kennen ze van de hits “Love Is All Around” – “Good Night Girl” - “Sweet Little Mystery”

• Fischer-Z uit Engeland. Scoorden hits met “So Long” en “The Worker”

• Marc Almond, (ex-Soft Cell) uit Groot-Brittannië. Solo bekend van “Tears Run Rings” – “Something’s Gotten Hold of My Heart” – “Jacky” – The Days of Pearly Spencer”.

• Maxi Jazz (voormalig gezicht van Faithless), Britse rapper die samen met DJ Tiësto, de hit Dance4Life schreef. Samen strijden ze wereldwijd tegen aids en HIV

• Big Country uit Schotland

Je vindt alle info op www.nostalgiebeachfestival.be


Bio van Status Quo

Meer Over:

Status Quo