.
News Image

Status Quo brengt de lente naar de Lotto Arena

Status Quo heeft de gebeden van de vele fans aanhoord en trekt in 2014 voor de allerlaatste keer door Europa met de succesvolle ‘Frantic Four’ line-up.

Status Quo heeft de gebeden van de vele fans aanhoord en trekt in 2014 voor de allerlaatste keer door Europa met de succesvolle ‘Frantic Four’ line-up.

Francis Rossi, Rick Parfitt, Alan Lancaster en John Coghlan houden ook halt in ons land. Op dinsdag 25 maart 2014 geeft het viertal present in de Antwerpse Lotto Arena! “Het is een ongelooflijk gevoel om na al die jaren opnieuw samen te spelen!” zegt Francis Rossi, “Het was in het begin misschien niet perfect, maar de chemie zat wel goed en het publiek was geweldig. De extra concerten in 2014 geven ons nu de kans om het niveau nog een beetje op te krikken en uit te pakken met een allerlaatste fantastische explosie.” Rick voegt daar nog aan toe: “We wilden nog een laatste keer samen spelen. De setlist is voor de gelegenheid een beetje aangepast. Er komt nieuw materiaal aan bod, maar ook heel wat oude en grote hits.” En aan hits geen gebrek bij de Britse rockers! Vele van hun hits gaan al heel wat jaren mee en zijn ondertussen een eigen leven gaan leiden. Denk maar aan “In The Army Now”, “Rockin’ All Over The World”, “Whatever You Want” en “Caroline”. Status Quo, voor de allerlaatste keer in de ‘Frantic Four’ samenstelling, maakt zich op voor een avondje stevig rocken in Antwerpen. En dat doen ze zoals gewoonlijk in stijl en volledig in lijn met hun grote succesformule: rechttoe rechtaan rock, met weinig akkoorden, herkenbare teksten en een stevig ritme! De legendarische band staat op 25 maart in de Lotto Arena. Tickets voor het concert zijn te koop vanaf vrijdag 18 oktober om 10u. Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of proximusgoformusic.be Ticketprijzen (excl. servicekosten): 53 euro - 39 euro *0.5euro/min, incl btw

Download onze app voor Android of iOS