.
Frimout bij Starsailor
woensdag 8 juni 2022

Starsailor feliciteert Frimout met nieuwe single

Frimout meets Starsailor

De Britse topband Starsailor feliciteert de Nederlandstalig popbande Frimout met hun nieuwe single ‘Je hebt het mij beloofd’. Dat is een bewerking van de grote hit ‘Tell Me It’s Not Over’ van Starsailor uit 2009.

Anderhalve week geleden ging de bal aan het rollen. Toen lanceerde de band rond frontman Stef Willems hun nieuwe single. Dat nieuws bereikte Starsailor. Frontman James Walsh was meteen gecharmeerd en nodigde daarop Frimout uit om te komen kijken naar het optreden van de Britten in Het Depot in Leuven afgelopen maandag.

James Walsh leverde volgende reactie: ‘Het is niet gemakkelijk om een lange carrière in de muziek uit te bouwen, het is geweldig dat Frimout na 10 jaar er nog altijd staat. Ik ben vereerd dat ze gekozen hebben om een cover van ‘Tell Me It’s Not Over’ uit te brengen. Het is altijd fijn als Starsailorsongs bewerkt en vertaald worden in verschillende talen. Frimout heeft een schitterende job gedaan met hun versie van onze song’.

Frimoutfrontman Stef Willems: ‘Het is altijd bang afwachten als je een nummer covert wat de originele artiesten daar van vinden. Gelukkig kunnen de mannen van Starsailor onze versie waarderen. Het zijn ook in het echt geweldig sympathieke kerels, zonder kapsones. We hopen dat onze versie een even groot succes gaat worden dan hun versie’.

‘Je hebt het mij beloofd’ is te streamen en te downloaden via de gekende kanalen.