.
Stany Crets
zaterdag 11 december 2021

Stany Crets: “we willen ze optillen tot het walhalla der goden”

Al hangt daar wel een voorwaarde aan vast

Het hadden mooie kerstmaanden moeten worden voor Stany Crets en zijn team van ‘De Winterrevue’. Althans dat waren de vooruitzichten. Het team van Stany kreeg nog de kans om de première te spelen en moest daarna alles annuleren omwille van de nieuwe coronamaatregelen. Een harde opdoffer voor de groep die er zo hard naar had uitgekeken om terug te mogen optreden.

Maar de revue spelen, dat zullen ze. Alleen weten ze nog niet wanneer. En het belooft een revue te worden om nooit meer te vergeten. Stany koos immers Ingeborg als gastartiest voor dit jaar. “Ik weet wat Ingeborg kan en wat ze graag wou doen. Met sommige dingen hou je rekening, met andere niet. Ik probeer onze hoofdgast iedere keer op een piédestals te zetten, maar dan moeten ze zich wel kunnen relativeren, zodat we ze kunnen optillen tot het walhalla der goden”, lacht Stany in Dag Allemaal.

Het team van Stany neemt de komende maanden zoals het komt. Want ze beseffen dat ze er weinig aan kunnen veranderen. “Over mondmaskers zeuren we al lang niet meer, daar is iedereen intussen aan gewend. “