.
Stany Crets
woensdag 15 december 2021

Stany Crets reageert op verplichte vaccinatie: “het is toch wat vrijheid die wordt afgenomen”

Hij is niet tegen

De cultuursector ligt weer een beetje op zijn gat en dat stemt heel wat artiesten, acteurs en mensen achter de schermen niet vrolijk. Voor velen is de verplichte vaccinatie een goed begin, al is daar niet iedereen in de cultuursector voor te vinden. Ook Stany Crets, die momenteel op de planken had kunnen staan met ‘De Winterrevue’ heeft het moeilijk om daar een mening rond te geven.

“Het is heel moeilijk om te zeggen: die of die heeft honderd procent gelijk. Maar ik zou niet tegen verplichte vaccinatie zijn. Maar ik ga ook niet op de barricaden staan. Want dat is toch’n zekere vrijheid die wordt afgenomen”, reageert hij in Dag Allemaal.

Stany en zijn team hopen dat ze op oudejaar terug gewoon op het podium kunnen staan en samen met het publiek het nieuwe jaar kunnen inluiden. “Een applaus is niet alleen een teken van appreciatie, maar ook een teken dat je samen iet beleeft. Dat is het geweldige aan ons vak, dé reden waarom je iets maakt. Niet om politieke statements te maken, maar om mensen te amuseren en te ontroeren.”

Bio van Stany Crets

Meer Over:

Stany Crets