.
Stan Van Samang
zaterdag 27 augustus 2022

Stan Van Samang speelt mee in ‘Thuis’: “Dat was meteen duidelijk”

Hij hoeft voorlopig niet te kiezen

Stan Van Samang is één van de strafste stemmen in Vlaanderen. Maar hij is ook een geweldige acteur. De vraag wordt hem dan ook wel eens vaker gesteld wat hij zou doen, moest hij moeten kiezen.

“Soms denk je wel eens dat je beide niet kan combineren of ze niet allebei goed kan doen. Maar het feit dat ik zingen en acteren al meer dan 15 jaar combineer, bewijst toch maar mooi het tegendeel. De puzzel valt telkens weer wonderwel op zijn plaats”, klinkt het in Primo.

Gelukkig voor Stan heeft hij nog maar weinig druk gevoeld om te moeten kiezen tussen de twee. Maar druk op zijn schouders, die heeft hij wel al gevoeld.

“De showbizz is een sector waar met de ellebogen gesprint wordt. Het is pompen of verzuipen, maar dat voelt voor mij niet dagelijks zo aan.”

Stan speelt sinds kort mee in één van de populairste soaps van Vlaanderen: ‘Thuis’. Daar is hij nu aan zijn tweede seizoen toe. Iets wat hij ook nog altijd erg leuk vindt. “Alle verhaallijnen zijn eindig, maar het was bij mij van meet af aan duidelijk dat mijn personage geen eendagsvlieg zou zijn. De opnamestudio is ondertussen mijn tweede thuis geworden.”

Bio van Stan Van Samang

Meer Over:

Stan Van Samang