.
Stan Van Samang
vrijdag 26 februari 2021

Stan Van Samang opnieuw met ‘Feel The Power’ op #1 in Ultratop!

Zijn album voor tweede week op 1.

Stan Van Samang claimt voor de tweede week op rij de #1 positie van de Ultratop Hitlijsten met ‘Feel The Power’. Met zijn nieuwe album blijft hij heersen over de hoogste regionen van de charts. Dit nog steeds zowel in Vlaanderen als Nationaal, een prachtige prestatie!

Stan deelde ook het goede nieuws via zijn socials met zijn fans: “Mijn album 'Feel The Power' staat voor de tweede week op rij op nummer 1 in België! Ik heb ECHT de beste fans. Merci iedereen!”

Stan Van Samang werkte hard aan het nieuwe album, zijn derde bij Universal Music. De producer van die nieuwe cd is de Nederlander Huub Reijnders, en ook de studiomuzikanten – stuk voor stuk toppers – zijn noorderburen. Behalve gitarist Martijn Van Agt zijn het zelfs allemaal mensen met wie Stan nog nooit heeft samengewerkt. Dit was spannend en nieuw voor hem, anders dan anders. Want hoewel hij al aardig wat watertjes doorzwommen heeft, is hij in wezen een gewoontedier. “Op restaurant zal ik bijvoorbeeld nooit de suggestie van de chef bestellen als ik niet weet wat er in zit”, bekent hij. “Maar op muzikaal vlak was dit de juiste move. Geen veilige haven, maar met volle vaart de storm in! Het is bevrijdend en inspirerend om met mensen te werken die jou niet kennen. En het zorgt regelmatig voor verrassingen in de studio: het is niet gewoon een kwestie van demo’s kopiëren, er gebeurt echt van alles. Met als resultaat dat het allemaal plots veel hedendaagser en moderner gaat klinken.”

Koop hier Feel The Power

Download onze app voor iOS of Android