.
Stan Van Samang
vrijdag 1 april 2022

Stan Van Samang na heftige periode: “dáár ben ik fier op”

Hij wil zijn kinderen tonen hoe het ook kan

Slachtoffer worden van een sextingschandaal, ondanks dat het een beetje je eigen schuld is, het is geen pretje. Maar zanger Stan Van Samang liet zich niet kennen, bekende schuld, maar vocht ook terug.

“Ik ben er fier op dat ik tegen mijn kinderen zal kunnen zeggen: ‘Ik heb mijn kop niet in het zand gestoken. Ik ben niet van mijn problemen weggelopen.’ Ik hoop dat mijn kinderen, en ook andere mensen, er iets zullen uit leren. Dat is ook de reden waarom ik een klacht heb ingediend. Dat was heftig. Ik had nog nooit in mijn leven met een advocaat gesproken.”

Stan heeft een fout gemaakt, die hij zelf nooit meer zal maken. Maar hij hoopt dat niet alleen hij een lesje heeft geleerd, maar ook andere mensen. Dat ook zij zich niet laten vangen aan de gevaren van het internet. ‘Als ook maar één persoon door mijn klacht troost of kracht heeft gevonden om met zijn eigen situatie om te gaan, is het de moeite waard geweest. Ik heb nooit het gezicht willen worden van de nieuwe campagne, maar ongewild was ik het wel. Laat er dan maar iets goeds uit komen.”

Download onze app voor iOS of Android