.
News Image

Stan Van Samang maakt zijn rekening

Hij zit een punt achter tour.


Voor Stan Van Samang was het zaterdagavond een emotionele avond: hij stond voor de laatste keer op het podium met zijn ‘Op de schoot’-tournee. Al in 2018 gaf Stan zijn eerste ‘Op de schoot’-concerten, zaterdagavond werd de tournee in Lebbeke afgesloten en dat met show nummer 72. Op Instagram vertelde Stan dit: “Gisteren de allerlaatste voorstelling gespeeld van onze “op de schoot” tournee. 72(!!) keer met heel veel plezier en liefde het podium opgegaan en ons ding gedaan. Merci aan heel de crew en band. Ik ga het en jullie missen. Ook effe de rekening gemaakt ; 37074 mensen kwamen kijken.”

Eigenlijk ging Stan 73 keer het podium op, één keer moest hij na enkele liedjes zijn concert staken omdat zijn stem het niet hield. De zanger verliet in het najaar van 2018 huilend het podium, gelukkig kon hij nadien dit concert inhalen.



Het einde van de tour is ook de start van iets nieuws: het is de bedoeling dat Stan nieuw materiaal maakt én uitbrengt en dat is iets waar de fans enorm naar uitkijken. En eerlijk gezegd, wij ook.