.
Stan Van Samang
vrijdag 12 april 2024

Stan Van Samang: “Ik mis die tijd ongelooflijk hard”

Tot groot ongeloof van anderen

Door zijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ weet Stan Van Samang zich weer op de muzikale kaart te zetten. Niet dat Stan ooit uit de spotlights is verdwenen, maar opnieuw worden de mensen toch nog eens herinnerd aan wat voor een straffe zanger Stan eigenlijk is.

Toen Stan voor het eerst deelnam aan het programma, hadden hij en zijn partner Barbara nog geen kinderen. Nu, tien jaar later, wordt de zanger zijn dag dagelijks gekleurd door Lenny en Stella.

“Waanzin gewoon! En tot grote verrassing van velen mis ik de tijd waarin we nog volop in de pampers zaten. Niemand gelooft me, ik weet het, maar het besef dat die periode nooit meer terugkomt, hakt er hard in”, zegt hij in Dag Allemaal.

Zijn eerste deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ betekende voor Stan en stevige boost van zijn carrière. Hij scoorde met ‘Een Ster’ een van de grootste hits uit de geschiedenis van het programma.

“Ik ben Christoff daar zeer dankbaar voor. Hij haalde de mosterd in Duitsland, waar 't óók een hit was. Ik wil de prestaties van mezelf en Christoff niet onder de mat schuiven, maar het nummer op zich is steengoed. Ik blijf het graag zingen.”