You are here

Stan Van Samang: "Ik besef dat ik een grote stomme fout heb begaan"

18/09/2020 09:31-

Stan Van Samang praat voor het eerst over gelekte beelden.

Ga jij Stan Van Samang en de andere bv's waarvan twee weken geleden naaktbeelden gelekt zijn anders bekijken dan daarvoor? Dat zouden wij eerlijk gezegd best raar vinden. Een mens blijft een mens en iedereen maakt wel eens een fout, ook al moeten wij nu eerst en vooral kijken naar de persoon die deze beelden openbaar heeft gemaakt.

Toch beseft Stan Van Samang dat hij zelf ook in de fout is gegaan. Vrijdagochtend stelde Stan Van Samang zijn nieuwe single voor bij Peter Van de Veire op MNM, één van de andere slachtoffers in deze zaak. "Ik ga hier nog één keer iets over zeggen, en dan is het gedaan", stak Stan Van Samang van wal. "Ik besef maar al te goed dat ik een fout gemaakt heb. En weet ge, een grote stomme fout zelfs. Ik hoop ook uit de grond van mijn hart dat het de grootste fout uit m’n leven wordt. Maar ik heb ze gemaakt. En ik ben daar niet zozeer zelf het grootste slachtoffer, dat zijn mijn vriendin en kinderen. Mijn gezin, mijn vrienden, mijn fans ook zo blijkt. Ook zij zien hiervan af", weet Stan Van Samang. "Dat doet mij dan weer pijn. Er is heel veel schade, maar er is een grote maar. Het voelt anders , maar de wereld is blijven doordraaien. Wij zouden dit allemaal graag achter ons laten en vooruitgaan. Anderen zijn blijven presenteren, ik ben nog steeds bezig met muziek, want ik ben een zanger en wil dat voor de rest van mijn leven blijven doen. Dus vooruit met de geit", gaat Stan Van Samang verder.

Vrijdagavond staat Stan Van Samang weer op het podium. "Het toeval wil en dat staat al maanden gepland dat ik vanavond ga optreden en ik ga dat keihard doen. Normaal gezien ben nooit echt nerveus voor een optreden, maar mijn hart bonst nu al in mijn keel. Ik ben benieuwd wat dat straks gaat geven. Het gaat raar zijn, maar ik kijk er enorm naar uit. Het voelt alsof het jaren geleden is. Ik wacht vol spanning af wat dat optreden met mij gaat doen en wat het met de mensen die komen luisteren gaat doen."

Meer nieuws over:

Stan Van Samang, Peter Van de Veire

Gerelateerde foto's:

Wittekerke

Stan Van Samang - Vilvoorde - 25/07/2020

De Warmste Week

Stan Van Samang - Kortrijk - 23/12/2019

Suikerrock 2018 - Dag 3

Stan Van Samang - Tienen - 29/07/2018

Op de schoot bij

Stan Van Samang - Brugge - 20/04/2018

Op de schoot bij Joe

Stan Van Samang - Vilvoorde - 19/04/2018

Stan Van Samang Bredene

Stan Van Samang - Bredene - 05/05/2017

Signeersessie

Stan Van Samang - Kortrijk - 04/02/2017

In The Qube

Stan Van Samang - Lint - 22/12/2016

In 't Groot

Stan Van Samang - Antwerpen - 26/11/2016

2 Meisjes Op Het Strand

Stan Van Samang - Oostende - 17/08/2016

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz:

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Stan Van Samang