.
Stan Van Samang
zondag 26 mei 2024

Stan Van Samang: “Hij doet nochtans heel hard zijn best” 

Maar het is niet makkelijk 

Iedereen herkent het wel: de onderbroken nachten wanneer ze kinderen hebben. Dat betert gelukkig na een aantal jaar wel, maar niet bij Stan Van Samang. Zijn kinderen zijn vier en zeven, maar onderbroken nachten zijn nog altijd dagelijkse kost.

“Lenny doet heel hard zijn best, maar is gewoon heel vroeg wakker. Hij heeft het al moeilijk om zes uur te halen. En soms is dat heel vroeg, zeker als je laat in je bed ligt. Stella staat 's nachts dan weer regelmatig aan ons bed. Vaak zonder reden, omdat haar dekentje niet goed ligt. Of ze begint in haar bedje te roepen of luidop te dromen. Ja, we zijn er nog niet helemaal qua slaap. Ik vrees dat we ons slaaptekort nooit meer kunnen inhalen, dat is onbegonnen werk”, lacht de zanger in Story.

Voor ‘Liefde Voor Muziek’ verbleef Stan negen dagen in het buitenland. Hij heeft de kinderen erg gemist en vooral zijn zoon Lenny heeft hem ook heel erg gemist.

“Hij besefte meer dan zijn kleine zus dat de papa er niet was. Maar zoals gezegd, mijn madam en ik zijn nogal close met de kinderen. En ze spreken het ook uit als ze ons missen. Onlangs was Barbara een avondje weg en legde ik de kinderen in bed. Meteen kwam de vraag: 'Komt mama snel naar huis?' Schattig hé. We worden nogal snel gemist, maar ik vind dat alleen maar mooi. Soms ook wel lastig.”