.
Stan Van Samang
dinsdag 26 maart 2024

Stan Van Samang: “Het doet soms wel eens pijn”

Maar hij zet zich erover

Bekend zijn, het heeft zo zijn voor en zijn nadelen. Toen Stan Van Samang nog voor het plezier voetbalde in Wijgmaal, werd hij daar vaak aangesproken als Kevin, door zijn rol in ‘Wittekerke’.

“Dan was het altijd van: ‘Haal hem neer, de Kevin!’ het was altijd persoonlijk. Op den duur was het niet meer plezant. Elke week het risico lopen dat je benen opengestampt werden, daar had ik echt geen zin meer in. Maar ik ging vooral voetballen voor de derde time. In de kantine waren we altijd dikke vrienden”, glimlacht Stan in Primo.

Stan is als zanger natuurlijk vaak aan het werk in het weekend, en laat het weekend net het moment zijn waarop zijn kinderen hun hobby’s uitoefenen.“Ik kan gelukkig nog altijd gaan kijken als ze dat doen. Als het de zaterdagavond laat geweest is, doet het op zondagochtend wel eens pijn, maar ik probeer er toch altijd bij te zijn. Want ik merk nu, meer dan ooit tevoren, hoe snel het allemaal gaat. De tijd vliegt echt. En als het voorbij is, komt het nooit meer terug. Ik mis zó hard de pampers.”