.
Stan Van Samang
woensdag 10 februari 2021

Stan Van Samang emotioneel ‘Nog veel stront over mijn kop’

Maar er is ook goed nieuws!

Vrijdag is het zover, dan verschijnt het album ‘Feel the power’ van Stan Van Samang. De 41-jarige zanger werkte vorig jaar aan het album, de release werd door corona uitgesteld maar de platenfirma kon niet blijven uitstellen en dus mag Vlaanderen vanaf dit weekend kennismaken met de nieuwe muziek.

Het Laatste Nieuws sprak ondertussen al met de zanger en uiteraard kwam de zaak Eveline ook ter sprake. Die zaak zorgde er vorig jaar voor dat Stan Van Samang in een mediastorm terecht kwam. Die is nog niet volledig gaan liggen vertelt de zanger woensdag in Het Laatste Nieuws. “Ik zou dat héél graag willen, maar dat is niet het geval. Ik krijg nog heel veel verwijten. Nog veel stront over mijn kop”, reageert de zanger.

“Ik word er dagelijks een aantal keer op sociale media mee geconfronteerd en dan wordt het heel moeilijk om dat achter je te laten. Oké, de storm is misschien wat gaan liggen, maar het waait nog heel hard. Van mij mag het heel hard regenen, maar van wind ben ik geen fan”, besluit Stan Van Samang.

Download onze app voor iOS of Android